Route2Market USA en PLMA Chicago

26 februari 2019 (15:00) - (17:30)

Na de geslaagde sessie over de impact van e-commerce bij DeJong Cheese in Alphen, nodigen de Provincie Noord-Brabant en de KvK u nu uit voor de themabijeenkomst Route2Market USA en de PLMA Chicago, die op dinsdag 26 februari bij Schouten Europe in Giessen zal plaatsvinden.

Welke marktkansen liggen er voor Nederlandse foodbedrijven in de USA? Wat zijn de trends op food gebied? Hoe regel je de praktische zaken rondom export? Is een gezamenlijke deelname aan de PLMA in Chicago in combinatie met een businesstrip interessant? Wat voor ondersteuning biedt de overheid? 
Is uw interesse gewekt, kom dan naar deze themabijeenkomst. U krijgt waardevolle informatie over de Amerikaanse markt en u hoort van ervaringen van bedrijven die al actief zijn op de Amerikaanse markt.

We zijn te gast bij Schouten Europe. Schouten is een succesvol familiebedrijf dat stamt uit 1893. Zij zijn specialist op het gebied van het ontwikkelen, produceren en verpakken van vleesvervangers. Schouten Europe is in ruim 40 landen een betrouwbare partner voor partijen in de retail, foodservice en industrie. Schouten Europe heeft ambities op de Amerikaanse markt en zou graag gezamenlijk met andere foodbedrijven deel willen nemen aan de PLMA in Chicago in november 2019.     

Programma

15.00 uur             Ontvangst met thee en koffie
15.15 uur             Welkom en toelichting op de middag 
15.20 uur             Ambities en plannen in de USA door Henk Schouten
15.35 uur             De USA foodmarkt: trends, kansen voor Nederlandse foodbedrijven en ervaringen van Nederlandse foodbedrijven
16.35 uur             Praktisch zaken betreffende export naar de USA en ondersteuning door de overheid. Ilse van Dijl (LNV) en Stephan van de Wall (RVO)   
17.00 uur             Discussie over mogelijke gezamenlijke deelname aan de PLMA in Chicago in nov 2019, eventueel in combinatie met een handelsmissie. Wie is geïnteresseerd? Wat zijn de wensen? Hoe gaan we verder?   
17.30 uur             Netwerkborrel          

Datum: Dinsdag 26 februari 2019
Locatie:Schouten Europe, Burgstraat 12, 4283 GG Giessen

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot woensdag 20 februari via een mail aan j.lanting@n40.nl   
(beperkt aantal plaatsen beschikbaar)

De kosten om deel te nemen bedragen € 50,- (excl. BTW) per persoon.  

Neem voor meer informatie contact op met:
Jacqueline Lanting, j.lanting@n40.nl , M: 06 38 06 23 95

Samen tegen voedeselverspilling Sustainable Food Initiative Brainport

Website door Forwart Marketing & Communicatie door Viduro Privacyverklaring Contact