Éprise Roadshow Amsterdam

14 februari 2019 - 15 februari 2019

In het kader van het ÉPRISE-project wordt op 14 & 15 februari de ÉPRISE Roadshow georganiseerd in Amsterdam voor de Agri & Food sector. Na de Verenigde Staten is Nederland wereldwijd de grootste exportmarkt. Niet alleen op het gebied van landbouw en levensmiddelen maar ook op het gebied van innovatieve technologieën zoals deze onder andere ontwikkeld worden  bij Wageningen University & Research (WUR). 

De roadshow is erop gericht om MKB ondernemers oplossingen te bieden voor het overwinnen van marktbelemmeringen en het stimuleren van samenwerkingen. Het programma omvat een zeer gevarieerd aanbod aan sprekers om deze ondernemers wegwijs te maken en er zijn vooraf georganiseerde B2B meetings. De roadshow is een unieke kans om andere Europese fotonica-bedrijven, eindgebruikers en experts in de Agri & Food sector te ontmoeten én biedt u kansen om nieuwe leads voor uw bedrijf te vinden. 

 

Bekijk het programma

Het programma is ontwikkeld in samenwerking met PhotonicsNL, Dutch Optics Centre, Food  Tech Brainort, OostNL, RVO, Wageningen University & Research en de ÉPRISE partners. 

Ik wil mij aanmelden voor de ÉPRISE Roadshow in Amsterdam

Op de website van Photonicsnl vindt u meer informatie over de roadshow die in Amsterdam georganiseerd wordt. 

Wilt u weten welke internationale ÉPRISE roadshows er nog mer georganiseerd worden? Op photonicsroadshow.eu vindt u hier meer informatie over. 

 

logo's EPRISE.JPG
Samen tegen voedeselverspilling Sustainable Food Initiative Brainport

Website door Forwart Marketing & Communicatie door Viduro Privacyverklaring Contact